Peuterspeelzaal

Kent u Peuterspeelzaal ’t Groentje al

Peuterspeelzaal ’t Groentje is voor kinderen van 2 tot 4 jaar. ’t Groentje is een vereniging voor en door ouders, zonder winst te maken. Met de vrijwillige medewerking als basis. De contributies voorzien in de vaste lasten. Zodoende kan het een officiële speelzaal zijn, op eigen kracht.
Er is een vaste, gekwalificeerde leidster ter begeleiding. Verder wordt er gewerkt met een roulatiesysteem van ouders van wie het kind de speelzaal bezoekt.

De speelgroep wordt gehouden op woensdag- en vrijdagochtend.

Kinderen kunnen worden gebracht tussen 8.30 uur en 9.00 uur en opgehaald tussen 11.30 uur en 11.45 uur.

Er wordt een bijdrage gevraagd van € 30,- per maand, voor een speelmorgen per week, prijswijzigingen voorbehouden. Deze bijdrage verdubbelt rechtevenredig bij meerdere speelmorgens.

Het inschrijfgeld is eenmalig € 10,- Te betalen bij inlevering van het aanmeldingsformulier. Deze formulieren zijn te verkrijgen bij de speelzaal.

U kunt vrijblijvend komen kennismaken met de peuterspeelzaal tijdens de speelochtenden. Loop eens binnen en geniet van de leuke sfeer in de peuterspeelzaal.

Adres: Noordweg 442
4333 KL Sint Laurens

Telefoon: 06 – 48055445
E-mail


Speelgroep ’t Groentje
06-48055445/ e-mail

Bij speelgroep ‘t Groentje, te vinden op CBS de Palmenhof, komen iedere woensdag- en vrijdagochtend peuters vanaf 2 tot 4 jaar met veel plezier spelen, leren en ontwikkelen. Ze doen dit onder begeleiding van een vaste, gekwalificeerde leidster. Ook helpt er altijd een ouder mee. Bijzonder aan ‘t Groentje is namelijk dat het een vereniging voor en door ouders is. Dit betekent: zonder winst te maken. Met vrijwillige medewerking als basis. Contributies voorzien in vaste lasten. Zo zijn we een officiële speelzaal op eigen kracht.

We zijn dringend op zoek naar nieuwe peuters en zouden het leuk vinden als uw peuter komt spelen! Kom gerust eens langs op een speelochtend om een kijkje te nemen of neem contact op voor meer informatie.

“De vraag die dochterlief iedere ochtend stelt: Mag ik vandaag naar school? Ze vindt het zo leuk bij juf Desiree en de peuters dat ze wel iedere dag wil spelen bij ’t Groentje! De sfeer is goed en ongedwongen. Bij ’t Groentje mag mijn dochter spelen, ontdekken, leren en ontwikkelen in haar eigen tempo. Juf Desiree neemt haar daarin bij de hand en moedigt haar aan. Door de kleinschaligheid is er aandacht voor iedere peuter. We zijn heel blij met deze fijne speelzaal!”

Moeder van Imke