Koffieochtend

Elke maand, op woensdag, houden wij een Koffieochtend. Iedereen is welkom, lid of geen lid van de Dorpsvereniging. De koffieochtend is van 10 tot 12 uur in het Van Cittershoff, Van Cittersstraat 64 Sint Laurens. Meestal zijn de wijkagent en/of BOA, de wijkmanager, en een vertegenwoordiging van Welzijn Middelburg ook aanwezig. Onder het genot van een kop koffie of thee praten we over alles wat ons bezighoudt, nieuws uit Sint Laurens en de rest van de wereld. U kunt van gedachten wisselen met medewerkers van de gemeentelijke diensten. Soms wordt uitleg gegeven over het gebruik van mobieltje en/of tablet. U kunt aangeven dat u belangstelling heeft voor een bepaald onderwerp, wij proberen dit dan te realiseren. Ons hoofddoel blijft: gezellig samenzijn.

Aan alle mededorpsbewoners

Nu de regels tegen corona steeds wat verder worden opgeheven, willen we in ieder geval een datum prikken voor de eerste koffieochtend na de zomer.
Woensdag 8 september is denken we een goede datum voor deze ochtend!
Het Van Cittershoff is dan weer in gebruik. Dit wordt voorlopig gerund door Optisport, een organisatie die meerdere locaties beheerd in Middelburg.
Het reserveren van Het Van Cittershoff blijft mogelijk via makelpunt.nl.
We hopen dat de regels blijven zoals ze nu zijn en dat U weer zin en moed heeft om samen met anderen iets te ondernemen. 

Bestuur DorpsverenigingInlichtingen
Anneke de Pagter
0118 612714