Vergeet je zorgen in Sint Laurens

De opkikker gaat niet door.
Gemeente Middelburg geeft geen toestemming voor dit initiatief.

SINT LAURENS – Ondanks het meestal schitterende weer brengt dit voorjaar helaas ook veel spanning met zich mee. 

Ouderen voelen zich vaak kwetsbaar, nu horen en lezen ze ook nog dat ze een grotere kans hebben te overlijden door het coronavirus. Gezinnen staan nu extra onder druk door kinderen thuis en soms ook zorgen om baan en inkomen.

Een groepje inwoners van Sint Laurens wil de dorpsgenoten helpen de zorgen voor een paar momenten aan de kant te zetten.

Opkikker
Ze doen dat door een rijdend muziekmoment te presenteren. Er zijn in het dorp muzikanten gevonden die graag bij mensen thuis, voor de deur, muziek willen komen maken. Met een rijdend led-scherm erbij.

Sint Laurens komt naar je toe
Daar zijn de dorpsbewoners bij nodig. De bedoeling is dat zo veel mogelijk mensen een persoonlijk berichtje of een foto met een leuke tekst insturen. Als er voldoende berichten binnen zijn, kan er een rijdend LED-scherm gehuurd worden dat met de muziek meerijdt.

Samen sterk
De initiatiefnemers zouden graag zien dat de bewoners van Sint Laurens een leuk filmpje of foto met een leuke tekst maken. Dat kunnen ze sturen naar e-mail. Doe jij ook mee? Daar wordt heel het dorp weer een stuk vrolijker van.

Suggestie: zoek met de kinderen in uw familiealbum naar leuke foto’s.

Deelname is geheel gratis.