Koersbal

Elke woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. Contributie € 4,00 per maand.
Er wordt gespeeld in het Van Cittershoff vanaf begin september tot eind juni. Naast het sportieve element ligt de nadruk vooral op gezelligheid en onderling contact.
Inlichtingen: Jan Louwerse tel. 0118-634306

Wilt U ook wel eens een balletje gooien ? Nee, dit gaat niet over korfballen of jeu de boules. Daar beleven weer andere mensen veel plezier aan. Deze bijdrage gaat over heel iets anders. Op initiatief van de toenmalige wijkvereniging is in september 1998 een koersbalgroep opgericht. Met een enthousiaste groep van 24 personen zijn wij gestart en hebben sindsdien al veel leuke en gezellige middagen samen doorgebracht. Verschillende van onze spelers zijn al actief in de groep vanaf het begin. Dat betekent dat die inmiddels ook 18 jaar ouder geworden zijn. Daardoor zijn er mensen gestopt en zijn er mogelijkheden gekomen voor anderen, die ook graag een middag per week willen koersballen.
Wij willen deze activiteit in ons dorp graag in stand houden en daarom nodigen wij u uit om kennis te komen maken met de koersbalsport. In St. Laurens wonen beslist voldoende mensen die het leuk vinden om een middag per week eens iets anders te doen en tegelijk gezellig met andere mensen om te gaan, die je anders hooguit goedendag zegt. Er bestaat geen leeftijdsgrens, dus dat is ook geen beletsel. U bent van harte welkom, elke woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur in het dorpshuis Van Cittershoff Van Cittersstraat 64 Sint Laurens.
Als U nog vragen heeft, kunt U contact opnemen met:
Jan Louwerse, Burg. Baaslaan 26 of telefonisch 0118-634306