Jeu de Boules Sint LaurensContributie: Voor deelname aan de Jeu de Boules Competitie 2022 vragen we een bijdrage van € 10.00 p.p.

Gelieve deze over te maken naar rekeningnummer: NL 65 RABO 0308619323 t.n.v. Johan de Kam, onder vermelding van “Competitie 2022 JdB Sint Laurens”.

Bij deze het vriendelijke verzoek om u tijdig op te geven voor deelname. In het geval u een keer onverhoopt niet deel kunt nemen, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Dit voorkomt teleurstellingen bij anderen die mogelijk één van hun wedstrijden zien vervallen. En dat wil toch niemand? Als het even kan, zorgt u zelf voor een vervanger en mocht dat niet lukken, geef de commissie dan de kans die nieuwe deelnemer te vinden.

Contact

Voor vragen, suggesties en nadere informatie kunt u contact opnemen met de commissieleden:

Leo van der Heijden
Theun Kamermans
Ineke Gideonse
Johan de Kam

Beste boulers van Sint Laurens en omstreken

Bij deze wil de Jeu de Boules-commissie jullie graag informeren over het Jeu de Boules programma van 2022

Vrijdagmiddag 22 april: Aanvang: 13.30 uur. Introductiemiddag voor belangstellenden en vrij spelen op het speelveld voor de kerk

Zaterdag 30 april: De uiterste datum dat iedereen zich kan opgeven voor de competitie 2022 bij Leo van der Heijden

Aanmelden kan bij Leo van der Heijden E-MAIL. De opzet van de competitie zal aan de hand van het aantal deelnemers bepaald worden. Men wordt pas ingedeeld als het inschrijfgeld à € 10,00 pp is betaald. Na de indeling kan de competitie beginnen.

Vrijdag 20 mei: Aanvang 19.00 uur. Lentetoernooi De opzet van het Lentetoernooi is een dames- en een herentoernooi. We hopen op een grote opkomst en maken er zoals altijd weer een leuke sociale meeting van.

Zaterdag 27 augustus: Finaledag en afsluiting competitie Op de finaledag wordt om het kampioenschap gestreden. Deze dag zal opgeluisterd worden met een barbecue

Vrijdag 30 september: Tijd ntb Herfsttoernooi Heeft u nog suggesties of andere leuke ideeën, dan houden wij ons daarvoor ten zeerste aanbevolen. Met elkaar gaan we er een prachtig boules jaar 2022 van maken!

Met vriendelijke groet,

De Jeu de Boules Commissie


HOME