Wandelnetwerk

Site wandelnetwerkzeeland.nl online

Steeds een andere wandeling, maar hoe dan? Wandelen is populair, maar altijd hetzelfde rondje gaat vervelen. Wat zou het fijn zijn als u heel gemakkelijk een wandelroute in Zeeland kunt kiezen. Nou dat kan met de splinternieuwe website van Landschapsbeheer Zeeland: Wandelnetwerkzeeland.nl. Leuk voor een verrassende wandeling tijdens de feestdagen, of in het nieuwe jaar!

U kunt ofwel uw eigen route plannen, ofwel een bestaande thema route wandelen die al is uitgedacht. Op Wandelnetwerkzeeland.nl staat voor de eerste optie een wandelrouteplanner waarmee u met knooppunten zelf kunt kiezen voor een route. In één oogopslag is te zien waar het (on)verhard is, of de hond mee mag en langs welke bezienswaardigheden u komt. U klikt de knooppunten aan en de afstand wordt vanzelf berekend. Voor de tweede optie, een bestaande route, zijn er 89 wandelingen om uit te kiezen. U kunt kiezen voor een bepaalde afstand of regio, maar ook voor b.v. gedeeltelijk onverhard, honden toegestaan of rolstoelvriendelijk. Wat dacht u van een themawandeling met veel cultuurhistorie, water of dorp & landschap? Is uw favoriete route te lang, deel hem dan op in etappes. De gekozen route kan worden gedownload op uw smartphone of geprint. Uw feestdagenwandeling was nog nooit zo verrassend!

Stichting Landschapsbeheer Zeeland
Stichting Landschapsbeheer Zeeland is een professionele organisatie die zich sinds 1982 richt op het beheer en ontwikkeling van het Zeeuwse cultuurlandschap op terreinen van derden. Hiervoor werkt SLZ met veel vrijwilligers en bewonersparticipanten. Stichting Landschapsbeheer Zeeland heeft een CBF Keurmerk en is door de belastingdienst aangemerkt als algemeen nut beogende instelling (ANBI). www.landschapsbeheerzeeland.nl